Díjaink

AZ ELŐREMUTATÓ INNOVÁCIÓINK, A KÜLÖNLEGES TERMÉKEINK, A SAJÁT IGÉNYEINKRE ÉPÜLT KONYHÁK ÉS A PÁRATLAN, FRISS ÉS HELYI ALAPANYAGAINK MIATT NEMZETKÖZI HÍRNÉVRE TETTÜNK SZERT. EZZEL PÁRHUZAMOSAN SZÁMOS, NAGY PRESZTÍZSŰ DÍJAT NYERTÜNK- TÖBBET, MINT BÁRMELYIK GYÁRTÓ A VILÁGON.

AZ ÉV MÁRKÁJA 2017
World Branding Awards
Az ORIJEN az Év Márkája díjat kapta a World Branding Awards keretében a fagyasztva szárított kutyaeledelekért. A győzteseket az adott márka értékelése, piackutatás és internetes szavazás alapján választották ki. A díjakat a World Branding Forum nonprofit szervezet adományozza, például olyan világhíres márkák részesültek benne, mint a Facebook, Google, Coca-Cola és az Apple.
2014 - 2016 ALBERTA FOGYASZTÁSI TERMÉKEK EXPORT DÍJA
A Kanadai Gyártók és Exportőrök, továbbá Alberta Kormánya
Év Exportőre díj a kiváló teljesítményünkért a nemzetközi piacon és az Alberta tartomány gazdaságához történő hozzájárulásunkért. Amellett a fogyasztási termékek díja elismeri, hogy egy albertai vállalat a vásárlóknak gyártott termékekre specializálódott és sikeresen exportálja azokat.
2016 MARKETING KIVÁLÓSÁGI DÍJ
Albertai Kereskedelmi Kamara
Azon szervezetek kapják, melyek kifejlesztenek egy olyan sikeres marketingstratégiát, melynek jelentős hatása van magára a szervezetre.
2015 LEGELSŐ KIVÁLÓSÁGI DÍJ
Albertai Kereskedelmi Kamara
Az elkötelezettségért, hogy egy jobb Alberta tartományt építsünk. A vállalkozásnak szintén demonstrálnia kell a kiemelkedő teljesítményét és vezető szerepét, továbbá a folyamatos szerepvállalását a helyi eseményekben és szervezetekben, a környéken és a tartományban egyaránt.
2015-16 KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ KUTYAELEDEL 2009-12 AZ ÉV KISÁLLATELEDELE
Glikémiás Kutató Intézet, Kisállateledel Osztály (USA, Kanada, Egysült Királyság)
Az Intézet több száz más kutyaeledellel hasonlította össze az ORIJEN-t. A díj odaítélése során elemezték a terméket, az alapanyagok beszerzésének fenntarthatóságát, a glikémiás választ, a diabetikus választ, az öregedést lassító tényezőket és hogyan elégítik ki a faj biokémiai szükségleteit. (A Glikémiás Kutató Intézet nem adott ki díjat 2013-14 között)
További információk
KISÁLLATELEDEL ÉS ÁLLATOK TÁPLÁLÁSA 2.0 INNOVÁCIÓS DÍJ
KeresletiOldal
A Kisállateledel és Állatok Táplálása Innovációs Díj a piacon jelenlévő innovatív és forradalmian új megközelítést ismeri el.
A LEGJOBB 10 KUTYAELEDEL-MÁRKA (1. HELYEZÉS)
Reviews.com
A kiváló alapanyagokért, az alapanyagok forrásaiért, a beltartalami értékekért, a márka történetéért és a vásárlói elégedettségért az ORIJEN a 1., az ACANA a 2. helyezést érte el.
A LEGJOBB MACSKAELEDELEK KIVÁLASZTÁSA
Reviews.com
Az alapanyagok minőségét és forrásait, a beltartalmi értékeket, a márka történetét és a vásárlói elégedettséget vették figyelembe. Ezek alapján 1759 termékből csak 163 bizonyult megbízhatónak, magas minőségűnek és biztonságos összetételűnek.
LEADERSHIP DÍJAK – TERMÉKFEJLESZTÉS
Food in Canada Magazin és Grant Thornton LLP
A Food in Canada magazin 2014-ben adományozta a Champion Petfoods részére a Termékfejlesztés díját – első alkalommal jutalmaztak egy kisállateledel-gyártót.
TOP DOG DÍJ
Spot Magazin
AZ OLVASÓK VÁLASZTÁSA DÍJ
Nashville Paw Magazin
Az Olvasók Választása Díjat kaptuk, mint a Legjobb Holisztikus Kisállateledel (2012).
AZ ÉVTIZED KISÁLLATELEDELE: 2000-2009
Rate It All vásárlói értékelések
Az ORIJEN márka az ’Évtized Kisállateledelének’ választotta a Rate it All, Észak-Amerika legnagyobb vásárlói értékelésekkel foglalkozó weboldala.
THE WHOLE DOG JOURNAL AJÁNLÁSÁVAL
The Whole Dog Journal
Az amerikai kiadvány, amely pártatlan elemzéseiről híres, ajánlja az ORIJEN termékeket.
HARVEST GALA
Mezőgazdaság az életért
Alberta Kormánya elismerte az innovatív termékeinket, melyeket friss, környéken termelt alapanyagokból készítünk.