A világ legjobb alapanyagai

VALÓBAN FRISS

A DÍJNYERTES ÉS BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ TERMÉKEINKET A VILÁG LEGJOBB ALAPANYAGAIBÓL KÉSZÍTJÜK.

Nincs még egy hasonló kutya-és macskaeledel sem! Az ORIJEN világszínvonalú alapanyagai lemásolják Anyatermészetet, a tápanyagokat a legfrissebb, legtermészetesebb és legtáplálóbb formában biztosítva.

A díjnyertes konyháink Alberta szívében találhatóak, körülvéve termékeny farmokkal és rancsokkal. Az intenzív és sokrétű mezőgazdasági tevékenység teszi lehetővé, hogy világszínvonalú alapanyagokból készítsük termékeinket.

A VILÁG LEGJOBB ALAPANYAGAI

OLYAN FRISS VAGY NYERS ÁLLATI ALAPANYAGOKAT HASZNÁLUNK, MELYEK MEGFELELNEK A SZIGORÚ SZABVÁNYAINKNAK.

A világ legjobb receptjeihez a világ legjobb alapanyagai szükségesek. Ezért szakmájukban elismert farmerek, rancserek és halászok válogatott csoportjával dolgozunk együtt évtizedek óta. A stabil beszállítói hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb minőséget szerezzük be: a bárányt Új-Zélandról, kiváló halakat Skandináviából, és más prémium alapanyagokat a szomszédainktól. Csak a tápanyagérték, az emészthetőség és kiemelkedő ízletesség számít, semmi más.

Kiemelkedően fontos számunkra a megbízhatóság és a nyomon követhetőség, ezért vezettünk be szigorú beszállítói audit programot és részletes alapanyag-követési rendszert

FRISS és NYERS

A friss alapanyagokat, az AAFCO szabványainak megfelelően, kizárólag hűtéssel tartósítjuk. A nyers alapanyagok minősége megegyezik a frissekével, de fagyasztással tartósítjuk, hogy a lehető legtöbbet megőrizzünk az eredeti minőségükből.

ISMERD MEG A FRISS ALAPANYAGAINK BESZÁLLÍTÓIT

FRISS ANGUS MARHA
ALBERTA RANCSAI
Kirstin és Bern a Spring Creek Rancson tenyésztik rideg tartásban az Angus marhákat. A WholePrey™ arányaiban érkező friss marhahús tele van tápanyagokkal és természetes ízekkel, emberi fogyasztásra alkalmas, továbbá nem tartalmaz tartósítószereket.
VADDISZNÓ
ALBERTA RANCSAI
Természetes körülmények között tenyésztik az állatokat a megbízható és állandó partnereink, mint például Earl a Hog Wild Specialties farm tulajdonosa, Mayerthorpe, Alberta. A vaddisznóinkat nem immunizálják, nem kapnak növekedési hormonokat, a húsok és belsőségek emberi fogyasztásra alkalmasak és naponta frissen érkeznek a WholePrey™ arányaiban.
PRÉRIBÖLÉNY
ALBERTA RANCSAI
Steven és Michelle tenyészti rideg tartásban a bölényeket. A különleges bölényhús frissen vagy nyersen érkezik a konyhánkba.
YORKSHIRE SERTÉS
ALBERTA RANCSAI
Alberta szívében a hatalmas prériken a helyi rancserek, mint Dan és Viktor a Rivière Qui Barre rancs tulajdonosai, tenyésztik számunkra a sertéseket. Az ízletes hús emberi fogyasztásra alkalmas mielőtt feldolgozzuk, és minden nap frissen érkezik.
BOER KECSKE
ALBERTA RANCSAI
Marlawn Farmok, Blackfalds, Alberta tartomány; Marvin a boer kecskéket természetes körülmények között tenyészti részünkre. A naponta frissen érkező húsok és belsőségek emberi fogyasztásra alkalmasak, nem tartalmaznak tartósítószereket, és az EgészPréda arányaiban érkeznek.
ROMNEY BÁRÁNY
ALBERTA FARMJAI
A környéken szabadon tenyésztett bárányaink nem kapnak növekedési hormonokat és antibiotikumokat. Vicky és Shayne a Tangle Ridge Rancson gazdálkodnak és évek óta tenyésztik számunkra a bárányokat. A friss vagy nyers húsok emberi fogyasztásra alkalmasak és a WholePrey™ arányaiban érkeznek.
GÍMSZARVAS
ALBERTA RANCSAI
Bill és Carolin a Smokin’ Elk rancs tulajdonosai, Morinville, Alberta. Az állatokat természetes körülmények között tenyésztik Alberta prérirancsain. Az állatok egész évben a mezőn táplálkoznak, a friss gímszarvashúsunk nem tartalmaz antibiotikumokat.
SZABADON TARTOTT CSIRKE
ALBERTA FARMJAI
Tara szabad tartásban és antibiotikumok használata nélkül tenyészti a csirkéket, Spruce Grove, Alberta. A kiváló minőségű csirkehús-és belsőségek frissen vagy nyersen érkeznek.
SZABADON TARTOTT PULYKA
ALBERTA FARMJAI
A húsok emberi fogyasztásra alkalmasak a feldolgozás előtt, és teljesen frissek, ezért a tápanyagaik integritása nem sérül. Astrid, az Edmonton közelében található Pine Park Farmról, neveli számunkra a pulykákat szabadon, antibiotikumok használatát mellőzve.
ONTARIO KACSKA
ONTARIO FARMJAI
A szabadon tartott víziszárnyasok kizárólag gabonákat fogyasztanak Kanada Ontario tartományában. A WholePrey™ arányaiban érkező friss kacskahús emberi fogyasztásra alkalmas mielőtt feldolgozásra kerül.
MÉLYALMOS TOJÁS
ALBERTA FARMJAI
Jason a Lathom Hutterita Kolóniából, Rosemary, Alberta. A környék farmerei szállítják nekünk a mélyalmos tojásokat frissen és egészben. A tojás talán a természet által alkotott legtökéletesebb táplálék.
TENGERI HALAK | FRISS vagy NYERS és VADON FOGOTT
VANCOUVER-SZIGET
A halainkat fenntartható halászati módszerrel fogják olyan halászok, mint Ellen a Keltic Seafoods munkatársa. A szardíniánk, a makrélánk, a tőkehalunk, a lepényhalunk, a heringünk és a sziklahalunk frissen vagy nyersen érkezik tartósítószer-mentesen, és tele vannak Omega 3 zsírsavakkal.
ÉDESVÍZI HALAK | FRISS vagy NYERS, FENNTARTHATÓAN
ÉRINTETLEN KANADAI TAVAK ÉS FOLYÓK
Az Icy Waters Arctic Char halászati cég Whitehorse-ban számos halfajtát tenyészt részünkre fenntarthatóan: sarkvidéki szajbling, acélfejű pisztráng, északi csuka, süllő és sárga sügér.
KÖRNYÉKEN TERMELT GYÓGYNÖVÉNYEK
OKANAGAN-VÖLGY
Herbert termeszti az ORIJEN számára a különféle gyógynövényeket, Cultus-tó, Brit Columbia. Az ORIJEN gyógyfüvei-és gyökerei kizárólag Észak-Amerikából származnak, frissen vagy levegővel kíméletesen szárítva érkeznek Brit Columbia meleg, napsütötte területeiről.
FRISS és EGÉSZ GYÜMÖLCSÖK
OKANAGAN-VÖLGY
Az Okanagan-völgyben a magas napsütéses órák száma, ezért kiváló hely a gyümölcstermesztéshez. A Red Delicious alma és a Bartlett körte frissen és tartósítószer-mentesen naponta számos kertészetből, mint például a Sunfresh Farmról, ahol Sarah gondozza gyümölcseinket, Edmonton, Alberta.
FRISS és EGÉSZ ZÖLDSÉGEK
KÖRNYEZŐ FARMOK
Spárgatök, pézsmatök, sárgarépa és zöldek, a környező farmokon termelik az értékes zöldségeinket a megbízható partnereink. A tökféléket Nobby szállítja be nekünk a Sudo Farmról, Lethbridge, Alberta. Az étrendi rostokban és antioxidánsokban dús zöldségek frissen és egészben érkeznek a konyháinkba.