Mindenhol megbíznak bennünk

A DÍJNYERTES NORTHSTAR® KONYHÁINK

A CÉLUNK AZ, HOGY AZ ÁLLATIMÁDÓK MEGBÍZZANAK BENNÜNK MINDENHOL, A TE BIZALMADNÁL NEM LÉTEZIK NAGYOBB DOLOG SZÁMUNKRA.

Ezért szenvedélyesen betartjuk a termékeink tápanyag-integritására, minőségére és biztonságára vonatkozó legszigorúbb nemzetközi szabványokat. Valójában a kiváló termékeink hírneve már több mint negyed évszázados. A minőségbiztosítás iránti elkötelezettségünk minden szintre kiterjed, ennek fő területei:

TÁPANYAG-INTEGRITÁS

TÁPANYAG-INTEGRITÁS

A Kutatási és Innovációs Központunk kidolgozott egy kifinomult módszer, mely segítségével alapanyagaink és termékeink tápanyagainak tulajdonságait ellenőrizhetjük.

TERMÉKBIZTONSÁG

TERMÉKBIZTONSÁG

A gazdik legmagasabb elvárásainak akarunk megfelelni, ezért a Northstar® konyháink az összes nemzetközi élelmiszer-biztonsági követelményt teljesítik, beleértve az Európai Unió és a Kanadai Élelmiszer-biztonsági Hivatal (CFIA) előírásait is.

NYUGALMAT BIZTOSÍTUNK

NYUGALMAT BIZTOSÍTUNK

Napjainkban a legtöbb ún. ’holisztikus’ és ’speciális’ kisállateledel-márka marketingvállalatok tulajdonában, akik nem saját maguk gyártják a termékeiket.

Az ilyen típusú vállalatoknak nincsenek saját gyárai, saját alapanyagai, se kutatási központjai, ezért képtelenek saját termékeiket legyártani.

Elég gáz ezt az utat követni.

A Champion-nál, nem gyártunk más cégnek, és nem engedjük, hogy termékeinket máshol készítsék. Másképpen el sem tudjuk képzelni. Hiszünk abban, hogy Te sem.