Nincs bérgyártás

SAJÁT TERMÉKEINK. SAJÁT KONYHÁINK.

AZ EGYIK LEGFONTOSABB DÖNTÉSED AZ, HOGY MILYEN TÁPLÁLÉKOT VÁLASZTASZ A KUTYÁDNAK VAGY A MACSKÁDNAK. BÜSZKÉK VAGYUNK A TERMÉKEINK HÍRNEVÉRE, ÉS ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A LEGJOBB MINŐSÉG, A TÁPANYAGOK INTEGRITÁSA ÉS A TERMÉKBIZTONSÁG IRÁNT.

Ezért készítjük az ORIJEN eledeleket a saját konyháinkban, ahol minden részletet a termékfejlesztéstől az alapanyagok beszerzéséig felügyelünk, ez garantálja a szigorú termékbiztonság állandó fenntartását. Nem sok kisállateledel-gyártó felel meg a világ legszigorúbb előírásainak, így a Kanadai Kormány, az Európai Unió törvényeinek – mi igen!

A konyháinkban kizárólag ORIJEN és ACANA termékeket gyártunk- nem gyártunk más vállalatoknak és nem engedjük, hogy saját termékeinket más készítse. Máshogyan el sem tudjuk képzelni, hiszünk abban, hogy Te sem.

Díjnyertes konyhák

Díjnyertes konyhák

Kanadában, Észak-Alberta szívében találhatóak a NorthStar konyháink, melyek megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak, és amelyekben a Kanadai Élelmiszerbiztonsági Hivatal által jóváhagyott alapanyagokból készítjük a termékeinket. Hiba nélkül teljesítik a küldetésünket, hogy az álltimádók bizalmát megnyerjük, bárhol is éljenek a Földön.

NEM BÉRGYÁRTUNK

NEM BÉRGYÁRTUNK

Kizárólag ORIJEN és ACANA termékeket készítünk. Ez azt jelenti, hogy nem gyártunk más cégeknek, és nem engedjük, hogy saját termékeinket más állítsa elő. Másképpen el sem tudnánk képzelni, hiszünk abban, hogy Te sem.

SAJÁT LEVÉBEN, GŐZBEN FŐZVE

SAJÁT LEVÉBEN, GŐZBEN FŐZVE

Azért, hogy megőrizzük az alapanyagok természetes tulajdonságait, a friss húsokat gőzben főzzük meg alacsony hőmérsékleten (90°C) a saját természetes levükben víz hozzáadása nélkül.

A legtöbb hagyományos száraztáp magasan feldolgozott alapanyagokból készül, mint például húslisztek és kukoricaliszt. A por alakú alapanyagok nedvességtartalma alacsony, ezért olcsón szállíthatók, tárolhatók hűtés nélkül hónapokig (a húslisztek cca. 5 % nedvességet tartalmaznak).

A friss alapanyagok természetes nedvességtartalma miatt, nem szükséges víz hozzáadása a gyártás során. Szemben a porokból készült termékek esetében, ahol nagy mennyiségű víz kell a termék előállításához

VALÓDI GYÁRTÓ VAGY MARKETINGVÁLLALAT?

VALÓDI GYÁRTÓ VAGY MARKETINGVÁLLALAT?

Számos márka marketingvállalatok tulajdonában van, akik kiszervezik a gyártást egy bérgyártónak. Ezt honnan tudhatod meg?

Marketingvállalat: ha a zsákon az olvasható, hogy „gyártva xy részére” (made for; produced for) vagy „xy cég forgalmazza (distributed by), illetve „xy engedélyével forgalmazva” (distributed under licence by), akkor a terméket egy marketingvállalat készítette a csomagoláson gyártóként feltüntetett céggel.
Valódi gyártó: ha csomagoláson az olvasható, hogy a „xy gyártotta” (made by /produced by), akkor a márkatulajdonos és a gyártó is egy vállalkozás.
A Champion Petfoods LP az ORIJEN és az ACANA márka tulajdonosa, megalkotója és gyártója is egyben. Saját konyhánkban készítjük el a saját imádott termékeinket.